Ervaringen

HOLISTIC PULSING

Dankbaar, vol eigen kracht, in contact met het universele veld, laten stromen

ERVARINGEN

Pulsen heb ik ervaren als een bijzonder prettige, lichte manier van ‘opnieuw opgestart’ worden. Zodra je op de massagetafel ligt en je overgeeft aan de zorgzame aanrakingen van Sietse, kun je niet anders dan heerlijk wegraken in de cadans waarin je wordt bewogen. Sietse schudt je hele lichaam zachtjes heen en weer, je armen, benen, romp, hoofd tot aan de tenen aan toe en doet dat op een heel toegewijde manier. Het laadt je batterij op en geeft tegelijk een volledig ontspannen gevoel alsof je de hele dag in de sauna bent geweest. Je voelt je weer meer geaard, dichter bij jezelf en helemaal in het hier en nu. En pas op: je verheugt je direct alweer op de volgende keer! Dankjewel Sietse. Dat je maar lang en gelukkig mag pulsen.

 

Kim

 

__________________________________________________________________

 

Pulsen is ontspannen. Daarom is pulsen genieten. Zo begon het voor mij de eerste keer. Inmiddels word ik al drie jaar gepulst. Het pulsen is in die tijd gegroeid tot een manier om mijzelf beter te leren kennen. Ik ervaar hoe mijn lichaam reageert op bepaalde bewegingen. Dit kan ik koppelen aan hoe ik rationeel reageer op gebeurtenissen. Heel verrassend. Pulsen is erg vrij. Je wordt uitgenodigd om geen oordeel te vellen over wat je voelt of wat je denkt. ‘Het is zoals het is’. Een waardevolle les voor mij.

 

Nodig jezelf ook eens uit! Genieten, leren, ervaren. Heerlijk.

 

Anne

__________________________________________________________________

 

Ik ging op de tafel liggen. ‘Voel hoe je arm de lucht raakt’. Langzaam kwam ik van een drukke werkdag wat meer met mijn aandacht bij mijn lijf. Warme handen op mijn arm. Zachtjes werd ik heen en weer geschud. Even wennen. Vervolgens pulsende handen op mijn zij. Al snel merkte ik dat het heel prettig was. Het maakte me ontspannen. In mijn lijf, en in mijn hoofd. Mijn lichaamsdelen leken steeds losser te worden. Een puls bij mijn voet, voelde ik nu door mijn hele lichaam, tot aan mijn hoofd. Ik voelde warmte door mijn lijf trekken. En een tinteling, energie? Voordat ik het wist was het uur al om. Ik voelde een diepe ontspanning, die ik niet eerder gevoeld had. ‘Fijn was dat! Wanneer mag ik weer?’ De volgende dag merkte ik nog steeds dat ik op de pulstafel had gelegen. Mijn lijf leek het relaxte gevoel van de avond ervoor nog in zijn vezels te hebben. Opvallend genoeg had ik die dag ook nauwelijks RSI klachten. Ik had al eerder gemerkt, en van de fysiotherapeut gehoord, dat stress een grote invloed had op de klachten. De staat van ontspanning die ik had bereikt was blijkbaar een schot in de roos. Een onverwachts mooi bijeffect…

 

Dorien

 

_________________________________________________________________

 

 

ERVARINGEN

 

Wil je ook een ervaring delen? Mail naar [mail@ikpuls.nl]

Nieuwsgierig?

Kom het gewoon eens ervaren. Dit kan in Middelaar en in het Cordium in Nijmegen.

 

Maak een afspraak via de mail [mail@ikpuls.nl]. Een proefsessie kost € 30,-